De Zoete Zusjes zoeken een schat wint de Kinderjury 2021

Hoera! Ons boek ‘De Zoete Zusjes zoeken een schat‘ heeft de prijs van de Kinderjury voor het allerleukste boek gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar. Dat vinden we supergaaf!

Heel erg bedankt dat jullie op ons hebben gestemd en dat jullie zo van het boek genieten, want daar doen we het voor! We hebben het boek met heel veel liefde geschreven, maar dat het nu bekroond wordt met deze prachtige prijs is zo onwerkelijk. En voor alle leesfans: Er komen nog heel veel leuke Zoete Zusjes avonturen aan!

De Kinderjury is de lezersprijs van de Kinderboekenweek en is de enige prijs voor kinderboeken die volledig door kinderen zelf wordt bepaald. Zowel online als via post hebben ook dit jaar weer duizenden kinderen gestemd op hun favoriete leesboek. In de categorie 10 t/m 12 jaar won ‘Het leven van een loser: Totaal gesloopt’ van Jeff Kinney.

Het eerste(voor)leesboek van de Zoete Zusjes is een vrolijk boek met veel humor voor avontuurlijke kinderen. Het boek is al een schat op zich: gebonden, geïllustreerd door Iris Boter, met glitters op het omslag. Om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar. 


Het grote Zoete Zusjes VakantieDoeBoek!

Saar en Janna zorgen er met Het grote Zoete Zusjes VakantieDoeBoek voor dat kinderen zich geen moment meer hoeven te vervelen tijdens de vakantie

Dit nieuwe vakantiedoeboek staat boordevol spelletjes, puzzels, kleurplaten, knutselideeën, korte verhalen, stripjes en véél meer leuke dingen voor kinderen vanaf een jaar of zes. Met de welbekende vrolijke illustraties van Iris Boter is dit vakantieboek een musthave voor iedere ouder die met jonge kinderen op vakantie gaat. Gegarandeerd geen ruzie op de achterbank!


Dat gaat een leuke vakantie worden!🎉☀️😎🏖


Bekijk onze video

De Zoete Zusjes gaan op vakantie naar Ameland en komen erachter dat er een geheim op het eiland ligt verstopt! Samen met hun vader en moeder krijgen ze 1 uur de tijd om het geheim te vinden. Gaat het ze lukken?!!

Bekijk de video!

Genomineerd voor prijs van de Kinderjury

Vorig jaar verscheen ons eerste (voor-)leesboek, ‘De Zoete Zusjes zoeken een schat’. Daar kregen we ontzettend veel leuke reacties op en daarom hebben we jullie opgeroepen om te stemmen voor het boek tijdens de stemweek van de Kinderjury.

De stembus is inmiddels gesloten en dit jaar hebben weer duizenden kinderen gestemd op hun favoriete boek. We hoorden vandaag dat we zijn genomineerd voor de prijs van de Kinderjury! Dat is fantastisch nieuws, want dit is de enige prijs voor kinderboeken die volledig door kinderen zelf wordt bepaald!

Naast ‘De Zoete Zusjes zoeken een schat’ zijn de volgende twee boeken ook genomineerd in de categorie 6 t/m 9 jaar:

Dog Man: de woef van de wildernis – Dav Pilkey, vertaald door Tjibbe Veldkamp (Condor)
De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen – Andy Griffiths en Terry Denton, vertaald door Edward van de Vendel (Lannoo)

Heel erg bedankt dat jullie op ons hebben gestemd!
De bekendmaking van de winnaars van de Kinderjury vindt plaats op 23 juni.