De Zoete Zusjes gaan de natuur helpen

Het nieuwe (voor)leesboek over Saar en Janna komt uit op 30 augustus

Hoera! Over precies drie weken ligt het nieuwe (voor)leesboek van de Zoete Zusjes in de (online) winkels. In De Zoete Zusjes helpen de natuur gaan Saar en Janna aan de slag om de speelplek bij hun in de buurt te redden van bouwplannen.

Want daar leven allemaal bloemen, vlinders en vogels, en Bram heeft er een geheime boomhut! Saar en Janna verzinnen een actieplan. En niet zomaar eentje, want ze gaan zelfs op bezoek bij… de burgemeester! Lukt het de Zoete Zusjes om de bouwplannen tegen te houden? Met het nieuwste deel van de Zoete Zusjes wordt het weer lekker (voor)lezen.

Wil je dit boek als eerste lezen? Natuurlijk is het boek al te reserveren bij je favoriete (online) boekhandel!

Opschoondag

De Zoete Zusjes helpen de natuur is het ideale boek voor de Kinderboekenweek 2022. Die heeft als thema Gi-ga-groen en vindt plaats van 5 t/m 16 oktober. Zelf de natuur een handje helpen? Op 15 oktober organiseren Kosmos Uitgevers, Bruna, OERRR en Nederland Schoon samen met de Zoete Zusjes voor het eerst De grote Zoete Zusjes opschoondag! Houd deze in de gaten voor alle details.

Bekijk hier alle boeken over de Zoete Zusjes.


De Zoete Zusjes helpen de natuur

Saar en Janna willen iets doen voor het milieu! In De Zoete Zusjes helpen de natuur gaan ze aan de slag om de speelplek bij hun in de buurt te redden van bouwplannen. Want daar leven allemaal bloemen, vlinders en vogels, en Bram heeft er een geheime boomhut! Daarom verzinnen Saar en Janna een actieplan. Wil  je weten wat ze gaan doen? Lees dan gauw dit boek uit de Zoete Zusjes-serie!

  • Prijs

    € 15,99
  • ISBN

    9789043923842
  • Bindwijze

    hardback
  • Pagina’s

    96
  • Verschenen

    2022

zonnetje

Onze nieuwste boeken

300.000 downloads voor onze podcast

Heb jij al naar De Zoete Zusjes vakantiepodcast geluisterd? Vast wel! Want deze is sinds 14 juni al meer dan 300.000 keer beluisterd, dat kan gratis via Spotify, Google Podcast en Apple Podcast. Wat fijn dat jullie zo massaal aan het luisteren zijn! We wensen jullie allemaal nog een hele fijne zomervakantie toe.

Luister in de podcast mee naar vakantiedilemma’s, voorleesverhalen, weetjes en moppen van Saar, Janna en hun moeder Hanneke de Zoete. Deze podcast is perfect voor onderweg, in de auto, het vliegtuig, de trein of op de boot! Maar ook voor op de camping, in het hotel of lekker thuis. 

Deze podcast hoort bij onze Grote Zoete Zusjes vakantieboeken.