Sinterklaasafleveringen in onze podcast

Ben jij ook zo dol op Sinterklaas? En vond je onze podcast leuk om te luisteren? Dan hebben wij een superleuke verrassing voor je. Wij hebben namelijk vijf Sinterklaasafleveringen gemaakt voor onze Zoete Zusjes vakantiepodcast!


De podcast is leuk om te luisteren voor de intocht, na school, voor het schoentje zetten of op pakjesavond. Luister mee naar verhalen, dilemma’s, moppen, weetjes over Sinterklaas en de pieten en doe mee met de grote Sinterklaasquiz!

De eerste twee afleveringen zijn al te beluisteren via alle gebruikelijke podcast-kanalen zoals Spotify, Google Podcast en Apple Podcasts. Elke zaterdag (t/m 3 december) komt er een nieuwe aflevering online! Ga jij luisteren? Laat ons weten wat je van de afleveringen vindt. We wensen je heel veel luisterplezier.

Ben jij al ingeschreven op onze nieuwsbrief? We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje en je maakt kans op 1 van de 3 cadeaubonnen van Bol.com t.w.v. €50!


Wij maakten een Zoete Zusjes-memospel

Het Zoete Zusjes-memospel ligt vanaf vandaag in de winkels!

Een spelletje memory verveelt nooit! Vooral niet als je het vrolijke Zoete Zusjes memospel mag spelen. Zoek de plaatjes van Saar en Janna bij elkaar, en winnen maar.

Hoe speel je het? Leg alle kaartjes netjes neer met de plaatjes naar beneden. Draai om de beurt twee kaartjes om. Twee dezelfde? Dan zijn ze voor jou en mag je nog een keer. Twee verschillende? Dan is de volgende aan de beurt. Wie heeft aan het eind de meeste paren verzameld?

Dit memoryspel met afbeeldingen van de Zoete Zusjes is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De vijftig stevige kaartjes (25 sets) zitten in een mooie bewaardoos en zijn bedacht door Hanneke de Zoete. Het ligt nu in de (online) winkels voor €15,-. Onze tip? Zet hem op je verlanglijstje voor Sinterklaas of vraag het memospel als cadeautje voor je verjaardag!